Κύπρος: Στο Ηράκλειο Κρήτης ημερίδα του πανεπιστημίου Λευκωσίας για μαθητές λυκείου με θέμα επαγγέλματα Υγείας.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/04/2018 - 23:59 | Author: Newsroom Ipaidia

Ημερίδα για μαθητές Λυκείου με διαδραστικά πειράματα της φαρμακευτικής, της βιολογίας του ανθρώπου, της επιστήμης του αθλητισμού, της νοσηλευτικής, της φυσικοθεραπείας και της διατροφολογίας και διαιτολογίας, δηλαδή τα κυριότερα επαγγέλματα Υγείας, διοργανώνει στην Κρήτη την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Απριλίου, το πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον δήμο Ηρακλείου.

Η ημερίδα, με τίτλο «ΑγγίΖΩ την ΥΓΕΙΑ 2018» , έχει στόχο να ενθαρρύνει τους νέους να γνωρίσουν καλύτερα τα πιο πάνω επαγγέλματα υγείας, και να εξερευνήσουν μέσω εργαστηριακών ασκήσεων την πρακτική πλευρά της κάθε επιστήμης.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο του Ηρακλείου και θα διαρκέσει από τις 08.30 ως τις 13.30. Παρόμοιες ημερίδες έγιναν πρόσφατα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στις εγκαταστάσεις του συγκεντρώθηκαν δεκάδες μαθητές Λυκείων από την Λάρνακα, τη Λεμεσό, την Πάφο και την Λευκωσία.

 

Οι μαθητές πέρασαν μια μέρα στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υπό την επίβλεψη των καθηγητών του πανεπιστημίου.

Loading...


  • europalso   ideascentral