Μια 35χρονη γυναίκα, φέρεται πώς τον 13χρονο μαθητή της, που του έκανε ιδιαίτερα. Την σχέση τους ανακάλυψε η μητέρα του μαθητή έπειτα από ακατάλληλες φωτογραφίες τις οποίες βρήκε στον υπολογιστή του.

Όπως αναφέρει το «Βήμα», η φιλόλογος κατηγορείται ότι αποπλανούσε τον 13χρονο μαθητή της την ώρα που έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του.  Η μητέρα του βρήκε στον υπολογιστή του παιδιού της φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την καθηγήτρια του και αμέσως κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.

Η 35χρονη πήγε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ξεδίπλωσε την υπόθεση.  Όπως αναφέρουν η πληροφορίες ήταν γνωστή της οικογένειας, ωστόσο τους τελευταίους μήνες μάθημα στον 13χρονο όμως τον τελευταίο καιρό φέρεται να έβλεπε με άλλο μάτι.

Οι δυο τους είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις, σε ξενοδοχεία, στο αυτοκίνητο της, ακόμη και στο σπίτι της οικογένειας κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων. Τραβούσαν δε και τολμηρές φωτογραφίες τις οποίες είχε αποθηκευμένες στον υπολογιστή του και τελικά ήταν αυτές που την «πρόδωσαν»

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα του είχε ζητήσει να φύγουν στο εξωτερικό.

Λόγω παρέλευσης αυτοφώρου η 35χρονη δεν συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.