Επίτιμος διδάκτορας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα αναγορευθεί ο υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξής και Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κώστας Καδής.

Η τελετή αγόρευσης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή στις 18:30 στην Αίθουσα Τελετών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας «το σκεπτικό της απόφασης των αρχών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, η απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου στον κ. Καδή, αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς του στον αγροτικό τομέα. Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο κ. Καδής θα πραγματοποιήσει επίσης συναντήσεις με τις πρυτανικές αρχές τόσο του Γεωπονικού όσο και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Σημειώνεται στην τελετή θα παραστούν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας, οι δυο γενικοί γραμματείς του υπουργείου, Κώστας Μπαγινέτας και Γιώργος Στρατάκος, καθώς και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.