«Επίδομα στέγασης στους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται μακριά από τον τόπο κατοικίας»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/02/2020 - 20:38 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Είναι γνωστό ότι πολλοί εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία τους Δήμου σας (ορισμένοι μάλιστα εδώ και αρκετά χρόνια), αναγκάζονται να ζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, την οικογένεια τους.

Το κόστος διαβίωσης (διαμονή, σίτιση, μετακίνηση κ.α.), η ανάγκη να συντηρούν δυο (ίσως και τρία σπίτια αν υπάρχει παιδί φοιτητής) κάνουν την καθημερινότητα των εκπαιδευτικών πάρα πολύ δύσκολη. Τα έξοδα είναι πια δυσβάστακτα, σε συνδυασμό με τις τεράστιες μειώσεις στους μισθούς όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Σας παρακαλούμε να θέσετε το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού σας Συμβουλίου και να εξετάσετε, στο μέτρο του δυνατού, την περίπτωση της οικονομικής ενίσχυσης των συναδέλφων, που χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα σχολεία του Δήμου σας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παρακάτω, όταν προγραμματισθεί η συζήτηση του θέματος αυτού για να μπορέσουμε να παρευρεθούμε. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: