Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση να ναυλώσει αεροσκάφη για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών από την Ιταλία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/02/2020 - 16:17 | Author: Newsroom Ipaidia

«Οι γονείς ανησυχούν και επιθυμούν την άμεση και ασφαλή επιστροφή των μαθητών στην Ελλάδα, διαπιστώνουν όμως ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και μεταφέρει τις ευθύνες της στα ταξιδιωτικά πρακτορεία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, με αφορμή την επιστροφή των Ελλήνων μαθητών από την Ιταλία, λόγω των κρουσμάτων του , ενώ ζητά από την κυβέρνηση να ναυλώσει αεροσκάφη για την άμεση και ασφαλή επιστροφή των μαθητών.

«Είναι αδιανόητο να σκορπούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεξιά και αριστερά, ακόμα και για την μεταφορά λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους και να μην μπορούν να νοικιάσουν αεροσκάφη για την επιστροφή των μαθητών μας», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σε άλλη ανακοίνωση η Ελληνική Λύση αναφέρεται στα μέτρα που λαμβάνονται διεθνώς για την αντιμετώπιση του κοροναϊού και ζητά από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τον έλεγχο των συνόρων.

«Στην Ιταλία έχουν ήδη βάλει σε καραντίνα τις "γαλέρες" των ΜΚΟ που μεταφέρουν λαθρομετανάστες ενώ το Πακιστάν και η Τουρκία έκλεισαν εσπευσμένα τα σύνορα τους με το Ιράν.

Στην Ελλάδα γίνεται έλεγχος για τον κορονοϊό; Έχουν κλείσει τα σύνορα ή μήπως η κυβέρνηση θεωρεί ότι δεν υπάρχουν σύνορα;», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: