«Ενδεικτικό και μη εξαντλητικό» κατάλογο φορέων και δομών που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» 2016 -2017 έδωσε στη δημοσιότητα η .

Διαβάστε :

Η πρόσκληση για τους γονείς που ήταν να δημοσιοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα θα είναι έτοιμη εντός της εβδομάδας, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι και τα αποτελέσματα που ήταν προγραμματισμένο να βγουν την 1η Αυγούστου θα καθυστερήσουν αντίστοιχο χρονικό διάστημα, δηλαδή 7 έως 10 ημέρες.

Στόχος του και της ΕΕΤΑΑ είναι να προλάβουν τα πρώτα αποτέλέσματα να βγουν πριν το 15αυγουστο ώστε τα τελικά μετά την εξέταση των ενστάσεων να είναι έτοιμα πριν το τέλος του Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι και τη σχολική χρονιά 2016-2017 υπολογίζεται να φιλοξενηθούν δωρεάν, μέσω ΕΣΠΑ, περίπου 81.000 παιδιά.

Η χρηματοδότηση θα ανέλθει σε 175 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 93 εκατ. ευρώ προέρχονται από κοινοτικούς πόρους και τα 82 από εθνικούς, ενώ στόχος είναι η κάλυψη όλων των παιδιών οικογενειών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας αλλά και τμήματος από αυτούς που έχουν εισόδημα 12 έως 13.000 ευρώ.