Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: Πού οφείλεται η αύξηση των κρουσμάτων στα σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/02/2021 - 11:46 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2021 - 09:38

: Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μίλησε για την αποτελεσματικότητα του απέναντι στις του κορονοϊού και τα σχολεία. Δείτε στο ipaidia.gr τι είπε για τις .

Σύνδεση των μεταλλάξεων με την αύξηση των στα σχολεία

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, μιλώντας για το εμβόλιο της, «δεν σημαίνει ότι δεν είναι αποτελεσματικό, αλλά ορισμένες χώρες θεώρησαν ότι δεν έχουν επαρκή δεδομένα». Από την άλλη υπογράμμισε τη θετική πλευρά, ότι δηλαδή είναι «το τρίτο εμβόλιο πήρε έγκριση από τον ΕΜΑ κι ένα τέταρτο βρίσκεται υπό αξιολόγηση».

Άνοιγμα σχολείων: Τι θα γίνει με όλες τις βαθμίδες και την ύλη στις Πανελλήνιες 2021

Κορονοϊός: Όλα τα νέα μέτρα - Τι ισχύει για σχολεία, μαγαζιά και μετακινήσεις

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού: Ποιά είναι κλειστά σήμερα 8/2 - Λίστα

Ανησυχία για τα δεκάδες κρούσματα σε Νηπιοτροφείο - Κλείνουν σχολεία, φόβος για διάδοση του ιού

Την ίδια ώρα εξήγησε πως τα μεταλλαγμένα στελέχη δεν σχετίζονται με την αυξημένη θνητότητα, όμως ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σχετίζονται με την αυξημένη, συγκριτικά με το διάστημα προ 15 ημερών, διασπορά του κορονοϊού στα . «Ενδεχομένως να οφείλεται στη γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν τηρούνται τα μέτρα», δήλωσε σχετικά ο καθηγητής.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ τόνισε πως βρισκόμαστε σε μια «κρίσιμη καμπή της επιδημίας» απαντώντας στο ερώτημα αν προβλέπεται περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων, εξηγώντας ότι, «υπάρχουν δεδομένα που επηρεάζουν τη μεταδοτικότητα». • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: