Αιτήσεις αναπληρωτών 2014 2015 Τί πρέπει να γνωρίζετε

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/07/2014 - 18:58 | Author: Newsroom Ipaidia

Αιτήσεις αναπληρωτών 2014 2015 Τί πρέπει να γνωρίζετε

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η εγκύκλιος και οι αιτήσεις αναπληρωτών μετατίθενται για τις αρχές Αυγούστου.

Επειδή πολλοί αγχώνεστε για τον προγραμματισμό του καλοκαιριού σας, καλό είναι να γνωρίζετε ότι κατά πάσα πιθανότητα η προθεσμία θα είναι 10 εργάσιμες μέρες, δηλαδή 2 εβδομάδες.
Επίσης τα χαρτιά σας μπορείτε να τα καταθέσετε σε οποιαδήποτε διεύθυνση πρωτοβάθμιας.
Όσοι έχουν ξανακάνει αίτηση, πολύ πιθανόν να μη χρειαστούν να καταθέσουν εκ νέου έγγραφα.

Θυμίζουμε οτι η Αίτηση-Δήλωση μπορει να υποβληθεί σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Υπόσχεση Δερμεντζόπουλου για πρόσληψη 20.000 τον Σεπτέμβριο

Υποσχέσεις, που θυμίζουν εν πολλοίς προεκλογική καμπάνια, για πρόσληψη 20.000 αναπληρωτών καθηγητών, έδωσε μιλώντας στο “Βήμα” ο υφυπουργός Παιδείας, Αλ. Δερμεντζόπουλος. Όπως τόνισε ο Δερμεντζόπουλος, θα γίνουν ακόμα 2.000 διορισμοί μόνιμων καθηγητών και μάλιστα έχει ήδη δρομολογηθεί σε συνεννόηση με τα άλλα συναρμόδια υπουργεία η πρόσληψη τους, με στόχο την oμαλή έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Ο υφυπουργός Παιδείας υποστήριξε ότι το πρόβλημα εφέτος είναι μεγαλύτερο από πέρυσι, καθώς συνταξιοδοτούνται 5.000 επιπλέον εκπαιδευτικοί τη στιγμή που ανά χρόνο τις προηγούμενες δύο σχολικές περιόδους συνταξιοδοτούνταν περί τις 6.500 εκπαιδευτικοί. Συγκεκριμένα εφέτος έχουν κατατεθεί 1.789 αιτήσεις για συνταξιοδότηση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και 3.226 στη Δευτεροβάθμια – συνολικά δηλαδή θα αποχωρήσουν από την ενεργό υπηρεσία 5.015.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso