Σε εορταστικό κλίμα θα πιούνε τον καθιερωμένο καφέ τους, οι φροντιστές ασθενών με άνοια και νόσο Αλτσχάιμερ, σήμερα Τετάρτη, οι οποίοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε συζήτηση, για τα προβλήματα συμπεριφοράς των ηλικιωμένων ασθενών και τους εναλλακτικούς τρόπους χειρισμού τους.

Οι φροντιστές μπορούν να ενημερωθούν και να πάρουν χρήσιμες απαντήσεις πάνω σε ζητήματα προβλημάτων συμπεριφοράς των ηλικιωμένων που φροντίζουν από την ψυχολόγο του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ», Χριστίνα Αναστασοπούλου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικη γιορτή και παζάρι βιβλίου.

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, από τις 17.30 έως τις 19.30, στην αίθουσα διδασκαλίας και εκδηλώσεων του Κέντρου Αλτσχάιμερ, του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ», (2ος όροφος, Ι. Δροσοπούλου 22, Κυψέλη).

Το παζάρι βιβλίου που θα λειτουργεί στο χώρο διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Alpha Bank, η οποία στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ενόψει των εορτών, δώρισε στον Οργανισμό, 93 αντίτυπα εκδόσεων της Τράπεζας.

Το Πρόγραμμα «Καφές για φροντιστές» το οποίο εφαρμόζεται από τον Οργανισμό Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ» και το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Φροντιστών ασθενών με νόσο Αλτσχάιμερ και συναφών διαταραχών, παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ωφελούμενων φροντιστών.