Οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων κοντά στο που βρίσκεται πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και έχουν καταγράψει πεντακάθαρα τους δράστες.

Ένα ακόμη περιστατικό βίας σε σχολικό χώρο εκδηλώθηκε στην Πάτρα, όπου μια ομάδα περίπου 20 νεαρών «βομβάρδισε» με πέτρες ένα σχολείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο! Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Οι λόγοι της επίθεσης των νεαρών δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ο 16χρονος μαθητής που χτυπήθηκε από πέτρα τραυματίστηκε ελαφρά και κλήθηκαν οι γονείς του, που τον μετέφεραν στο σπίτι για προληπτικούς λόγους. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών δεν μπόρεσε να φωτίσει το κίνητρο των δραστών.

Πάντως, οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων κοντά στο σχολικό κτίριο που βρίσκεται πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και έχουν καταγράψει πεντακάθαρα τους δράστες, η έρευνα για την ταυτοποίηση των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται ότι είναι μαθητές άλλου σχολείου της πόλης.