Ο ηθοποιός βρίσκεται σε σοκ μετά την προφυλάκισή του και τη χθεσινή του μεταφορά στις φύλακες Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, χθες έφτασε στις φυλακες και ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος καθώς δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει την προφυλάκισή του. Για τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει σε απομόνωση για υγειονομικούς λόγους, ενώ υπεβλήθη σε θερμομετρηση και σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Έως τώρα δεν έχει μιλήσει με κανέναν παρά μόνο με τα άτομα που τον συνόδευσαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αρχίσει να προαυλίζονται κανονικά μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος παρέα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγναδη.

Οι φυλακες της Τρίπολης έχουν θαλάμους και όχι κελιά, ενώ για την ώρα παραμένει άγνωστο αν ο Φιλιππιδης θα κοιμάται στον ίδιο χώρο με τον Δημήτρη Λιγναδη. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πάντως θεωρείται αρκετά πιθανο. Στον θάλαμο όπου θα μεταφερθεί θα υπάρχουν ακόμη 20 άτομα.

Σήμερα αναμένεται να δώσει συνέντευξη και στον διευθυντή των φυλακών που μετρούν συνολικά 110 κρατούμενους, ενώ ενδεχομένως να ζητήσει και εξέταση από γιατρό λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί και ζήτησε και από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του στη Γενική Αστυνομική Διευθυνση Αττικης.