Ο ζωγράφος από τη Χιλή που εντυπωσιάζει τους περαστικούς! [video]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔25/10/2014 - 10:01 | Author: Newsroom Ipaidia

Ο ζωγράφος από τη Χιλή, Fabian Gaete Maureira, αναμειγνύει μπογιές στα δάκτυλά του, δημιουργεί με εξαιρετική ταχύτητα και ακρίβεια, φανταστικά τοπία, και οι χρήστες του διαδικτύου εντυπωσιάζονται ανεβάζοντας μέρα με τη μέρα κατά χιλιάδες τα views στο βίντεο του YouTube που τράβηξε ένας περαστικός.

Τον τελευταίο καιρό κάνει ξανά την εμφάνισή του στα προφίλ των διάφορων κοινωνικών δωματίων ένα εξαιρετικό βίντεο που είχε πρωτοκυκλοφορήσει στο YouTube δύο χρόνια πριν, συγκεντρώνοντας πολλά εκατομμύρια views. Πρόκειται για το βίντεο που παρουσιάζει τον ζωγράφο δρόμου Fabian Gaete Maureira ο οποίος έχει το σπάνιο χάρισμα να δημιουργεί μοναδικά τοπία χρησιμοποιώντας μπογιές και τα δάκτυλά του αντί για πινέλα.

Εκτός από την τεχνική του, η οποία εξαρχής εντυπωσίασε κάθε χρήστη που έπεσε πάνω στο συγκεκριμένο βίντεο, ο καλλιτέχνης ξεχωρίζει με την ταχύτητα με την οποία μπορεί, μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, να ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο «έργο τέχνης». Ο καλλιτέχνης βουτάει τα δάχτυλά του στις μπογιές και στη συνέχεια ζωγραφίζει όχι σε καμβά, αλλά πάνω σε μικρά κάδρα τζαμιού.

Απολαύστε τον στο βίντεο και δώστε έμφαση στην ταχύτητα

Πηγή

Loading...


  • europalso   ideascentral