Η Lily Warren ήταν μόλις 8 ετών όταν αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση με τις μικρές αδερφές της…

Όταν οι γονείς τους άρχισαν να ασχολούνται με την μελισσοκομία και εγκατέστησαν κυψέλες στο σπίτι τους στο Κολοράντο, τα κορίτσια βρήκαν την έμπνευση που πραγματικά χρειάζονταν. Αν και δεν ήταν σε θέση να μαζέψουν αρκετό μέλι για να το πουλήσουν, οι αδελφές παρατήρησαν ότι οι γονείς τους συγκέντρωναν αρκετό κερί από τις μέλισσες. Αντί, λοιπόν, να το πετάνε, σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να το χρησιμοποιήσουν.

Τα κορίτσια άρχισαν να σκέφτονται τι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στο σπίτι τους με το κερί μέλισσας που είχαν στη διάθεσή τους. Μέχρι το 2009, η Λίλη, η Χλόη και η Σόφη είχαν δημιουργήσει την επιχείρησή τους, την Sweet Bee Sisters με ενυδατικά κραγιόν σε διάφορες γεύσεις και αρωματικές λοσιόν για το σώμα.

Τα κορίτσια πωλούν τα προϊόντα τους σε τοπικά καταστήματα αλλά και στο δικό τους περίπτερο σε επιχειρηματική αγορά. Το 2013, οι τρεις αδελφές κέρδισαν ένα διαγωνισμό για νέους επιχειρηματίες και πήραν έπαθλο 250 δολάρια.

Από την άλλη, η 7χρονη Scout Kingsley και η μαμά της Αshley ξεκίνησαν την παραγωγή αξεσουάρ Happy Wear girls, όταν μια νύχτα άρχισαν να φτιάχνουν κολιέ από πολύχρωμους συνδετήρες. Η επιχείρησή τους ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε έχει κερδίσει 1.500 δολάρια σε πωλήσεις.
Πηγή: thetoc.gr