Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας οι δύο άνδρες ακολούθησαν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η 11χρονη.

Σοκάρει η καταγγελία μητέρας στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την οποία δύο άνδρες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αρπάξουν την 11χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας οι δύο άνδρες ακολούθησαν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η 11χρονη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, στις 14.40, ενώ η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού βρέθηκε σήμερα στο αστυνομικό τμήμα του Ευόσμου προκειμένου να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την ώρα που το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι, η συνοδός παρατήρησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθούσε το όχημα, ενώ μόλις το λεωφορείο έκανε στάση έξω από το σπίτι, σταμάτησε ακριβώς από πίσω.

Εντός του αυτοκινήτου μάρκας Hyundai, η συνοδός κατάφερε να παρατηρήσει δύο άντρες ηλικίας περίπου 55-60 ετών. Σύμφωνα με το Mega υπάρχουν καταγγελίες ότι οι δύο άνδρες κινήθηκαν προς το μέρος του κοριτσιού, η συνοδός του σχολικού ωστόσο κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και κατεύθυνε το κορίτσι ώστε να πάει γρήγορα στο σπίτι της.

Το λεωφορείο, σύμφωνα με την μητέρα της 11χρονης, ακολουθεί καθημερινά συγκεκριμένο δρομολόγιο και το παιδί έχει επίσης συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο.

Το σπίτι βρίσκεται άνωθεν του Περιφερειακού Ευόσμου, σε μια περιοχή που κατοικούν κυρίως οικογένειες και ως εκ τούτου από τις 13:00 το μεσημέρι έως και τις 13.30 υπάρχει έντονη παρουσία γονέων και παιδιών που επιστρέφουν από το . Ωστόσο από τις 13.30 έως και τις 13.45, ώρα που έφτασε και το σχολικό με την 11χρονη, επικρατεί «απόλυτη ησυχία», όπως λέει η μητέρα.

Η ίδια εύχεται να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, ωστόσο, ενημέρωσε την αστυνομία, συνοδευόμενη από την σύνοδο των παιδιών που αντιλήφθηκε το συμβάν, τους γονείς και την διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να είναι υποψιασμένοι για ανάλογο γεγονός και να έχουν το νου τους σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε.

«Περίμεναν να βγει το παιδί από το λεωφορείο ενώ υπήρχε δυνατότητα να προσπεράσουν και να φύγουν γιατί υπήρχε μεγάλο κενό στο δρόμο, μέχρι που βγήκε το παιδί, αυτοί έκαναν να ακολουθήσουν στην ουσία το παιδί. Αυτά τα είδε η συνοδός που φώναξε στην κόρη μου να τρέξει προς το σπίτι ώστε να μπει μέσα στην οικοδομή για να μην αφήσει και φύγει. Μέχρι που κοντοστάθηκαν αυτοί κανα δυό φορές, έκαναν αναστροφή στην αντίθετη κατεύθυνση και αφού έφυγε η κοπέλα στην ουσία έφυγαν και αυτοί», είπε στο Mega η μητέρα του κοριτσιού.