Μια καταγγελία  ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της Μυκόνου . Γνωστός επιχειρηματίας του νησιού  φέρεται να βίασε καθηγήτρια  . Στην αξιόποινη πράξη είχε συμμετοχή και ένα τρίτο πρόσωπο που ο εντοπισμός του έχει δυσκολέψει τις αρμόδιες αρχές.

«Είναι μια συγκλονιστική υπόθεση. Εδώ και ένα έτος η κοπέλα απευθύνθηκε στο Α/Τ Ακροπόλεως. Την απαξίωσαν. Ήρθε στο γραφείο μου μετά από δύο μήνες. Απευθύνθηκε στις αρχές τρεις μέρες μετά το συμβάν. Πώς την απαξίωσαν; Πήγε και της είπαν ότι εντάξει δεν έγινε και τίποτα, μώλωπες έχεις. Θεώρησαν ότι ήταν μια συνεύρεση», τόνισε ο δικηγόρος της  καταγγέλλουσας,  Γιώργος Κανιάρης.

«Όταν πήγαμε μαζί στο Τμήμα Ασφαλείας, είδαμε κι εμείς μια συμπεριφορά… Ήταν κάτι που έπρεπε η κοπέλα να αντιμετωπίσει. Αν δεν ήταν ο εισαγγελέας να δώσει κατεπείγουσα παραγγελία να χαρακτηρίσει την πράξη κακουργηματικήΤον δεύτερο άνδρα δεν τον έχουμε εντοπίσει. Είναι και βάση περιεχομένου του εντάλματος. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή έχει διαταχθεί η προσωρινή κράτηση του ανθρώπου. Η κοπέλα είχε παραισθήσεις. Κατά των αστυνομικών; Δεν το συνηθίζουμε. Η καταγγελία γίνεται δημόσια γιατί είχαν αυτή τη συμπεριφορά απέναντί μας. Όταν ήρθε η εισαγγελική παραγγελία συμμορφώθηκαν. Είναι μια συγκλονιστική υπόθεση. Με το νέο νόμο επαπειλείται η ποινή της ισοβίου καθείρξεως. Η κοπέλα δεν μιλάει για πρόσωπο γιατί δεν αντιλήφθηκε άλλο πρόσωπο». Συνέχισε σε συνέντευξη του ο Δικηγόρος.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ο κατηγορούμενος βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ