Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα νοσηλεύεται το 6χρονο αγόρι που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ σε παραλία της .

Το παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο μετά από βαριές δαγκωματιές του επιθετικού σκύλου, στο κεφάλι και τα πλευρά, που του προκάλεσαν εγκεφαλικό οίδημα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων, λίγο μετά τις 11:00, όταν ένας σκύλος ράτσας ροντβάιλερ ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του στην παραλία και επιτέθηκε με συνέπεια να δαγκώσει το 6χρονο αγόρι, το οποίο βρισκόταν μαζί με την οικογένεια του σε κοντινό σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 6χρονο στο Κ.Υ. Ψαχνών και εσπευσμένα λίγη ώρα αργότερα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ

Ελεύθερος ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που δάγκωσε τον 6χρονο χθες στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει εγκαφαλικό οίδημα και να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης είναι κάτοικος Χαλκίδας και συνελήφθη νωρίτερα το πρωί της Κυριακής.