Τι είπε ο κ. Οικονόμου στην ΕΡΤ , τις «διπλές» κάλπες και την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης

Ο κ.Οικονόμου δήλωσε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν «όσο πιο κοντά στο τέλος της τετραετίας. Δεν θα μας κατηγορήσει κανείς, αν διεξαχθούν 2-3 μήνες πριν» είπε . Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε επίσης τη σημασία και των δυο εκλογικών αναμετρήσεων που θα υπάρξουν, αν με την πρώτη δεν σχηματιστεί κυβέρνηση.”Είναι το ίδιο κρίσιμες , το ίδιο αποφασιστικές και οι δυο εκλογικές αναμετρήσεις” υπογράμμισε.

Σ΄ότι αφορά την « επόμενη μέρα» των εκλογών και για το σχηματισμό κυβέρνησης , ο κ. Οικονόμου, μεταξύ άλλων ,τόνισε ότι «τις απαντήσεις τις δίνει ο λαός », επισημαίνοντας ότι η χώρα «χρειάζεται μια κυβέρνηση, συμπαγή αποτελεσματική , με κατανόηση της παγκόσμιας κατάστασης» όπως σήμερα διαθέτει.

Αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού , Κυριάκου Μητσοτάκη , στη γειτονική Αλβανία , ανέφερε ότι εκτός από συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία , θα επισκεφθεί και χωριά όπου ζει η ελληνική μειονότητα.

Σ΄ότι αφορά το θέμα των παρακολουθήσεων με κακόβουλα λογισμικά , ο κ. Οικονόμου , δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός την ερχόμενη βδομάδα , θα μιλήσει στη Βουλή , όπου θα δώσει μια συνολική απάντηση «για όλο αυτό το θέμα».