Η αρνείται για μία ακόμη φορά ότι έκανε κακό στα παιδιά της.

Ένα 17σέλιδο υπόμνημα με τις εξηγήσεις της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση της .

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, που πέρασε όλη την ημέρα μαζί της στις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζοντας το έγγραφο, η Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλαμβάνει ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά και διατυπώνει «με λύπη», πως αν και τα μεγάλωσε «με φροντίδα και προσοχή», δεν μπόρεσε να τα δει να μεγαλώνουν.

Σύμφωνα με το Mega, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, κάνει μια αναλυτική εξιστόρηση των γεγονότων μιας μεγάλης περιόδου από τον γάμο της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τις «επιθυμητές» – όπως λέει – εγκυμοσύνες της και εξιστορεί όλα τα γεγονότα της οικογενειακής τραγωδίας μέχρι τις 29 Ιανουαρίου του 2022 και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτίνας.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών θα κρίνουν αν οι εξηγήσεις της, μέσω του υπομνήματος, καλύπτουν τα ερωτήματά τους και θα αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν συμπληρωματικές απαντήσεις ή αν θα στείλουν την ανωμοτί κατάθεση της 33χρονης στη Δικαιοσύνη, που θα έχει και τον τελευταίο λόγο για το εάν θα ασκήσει σε βάρος της νέες διώξεις.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, που είναι ήδη προφυλακισμένη για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, επιμένει ότι είναι αθώα και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της – της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας. Οι πληροφορίες του Mega αναφέρουν, μάλιστα, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, στο υπόμνημά της, αναφέρεται και στις κακώσεις που εντόπισαν οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλόγρηας στα πρόσωπα των παιδιών.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των προσπαθειών ανάνηψης τόσο στην Μαλένα, όσο και στην Ίριδα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μάλιστα, φαίνεται πως στηρίζει τον ισχυρισμό της με εκθέσεις ειδικών.