Κατατέθηκε το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας . Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση.

Οι έμπειροι ιατροδικαστές μέσα από το φωτογραφικό υλικό, τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών, τις εκθέσεις θανάτου που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Τσιόλα και Χριστίνα Τσάκωνα και φυσικά τις νέες τοξικολογικές εξετάσεις της ομάδας του καθηγητή Νικόλαου Ράικου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα δύο παιδιά ειχαν  ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb το πόρισμα αναφέρει ως αιτία θανάτου την ασφυξία και στις περιπτώσεις των δύο παιδιών. Κατά πληροφορίες, δε, οι ιατροδικαστές δείχνουν και το ίδιο μοτίβο όσον αφορά τον τρόπο του θανάτου των δύο παιδιών.

Μετά την υποβολή του πορίσματος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αθήνας που χειρίζειτα την υπόθεση του θανάτου των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου δεν ποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και με νέες διώξεις δεδομένου ότι καταθέτουν και οι οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όσον αφορά την αδερφή της προφυλακισμένης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, για την ώρα δεν έχει κληθεί να καταθέσει αλλά πληροφορίες που μετέδωσε ο ALPHA δεν αποκλείουν αυτό να συμβεί την Τετάρτη καθώς η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν το μοναδικό άλλο πρόσωπο που ήταν παρών στον θάνατο της Ίριδας.

Έτσι δεν αποκλείεται αφού παραδοθεί το πόρισμα στον εισαγγελέα να υπάρχουν επιπρόσθετες διώξεις είτε αφορούν ανθρωποκτονία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου είτε και για άλλα άτομα.