Πατούλης: «Με στοχευμένες δράσεις θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες της Αττικής»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/11/2020 - 21:00 | Author: Newsroom Ipaidia

Πατούλης: «Με στοχευμένες δράσεις θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες της Αττικής». Ο περιφερειάρχης αναφερόμενος στην πορεία του προγράμματος είπε ότι εξελίσσεται ικανοποιητικά.

«Με στοχευμένες δράσεις θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες της Αττικής αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που διαθέτουμε», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε διαδικτυακές συνεδριάσεις που είχε με εκπροσώπους επαγγελματικών επιμελητηρίων για το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, ύψους 200 εκατομμυρίων του ΠΕΠ Αττικής.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, ενώ το απόγευμα έγινε με πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Αθηνών και τη συνεργασία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Εταιρείας (ΕΛΑΝΕΤ – ΕΦΕΠΑΕ), ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία στην Αττική του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττική 2014-2020».

Ο περιφερειάρχης αναφερόμενος στην πορεία του προγράμματος είπε ότι εξελίσσεται ικανοποιητικά, διευκρινίζοντας ότι έχει αναπτυχθεί ένα ειδικό σύστημα μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να υπολογίζουν την βαθμολογία τους εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Με τη σχετική εφαρμογή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις πιθανότητες που έχουν να επιδοτηθούν και να κρίνουν αν θα υποβάλλουν ή όχι αίτηση. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: