ΟΠΕΚΑ Πληρωμή συντάξεις Μαίου – επιδόματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔21/04/2020 - 20:25 | Author: Newsroom Ipaidia

Με σκοπό να μην επαναληφθούν οι εικόνες συνωστισμού έξω από τις τράπεζες, οι θα καταβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες ανα περίπτωση, έτσι από την Τετάρτη 22 Απριλίου ξεκινάει η – ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2020.

Πιοό συγκεκριμένα, οι των ΙΚΑ (ika.gr), ΟΤΕ, Τραπεζών θα καταβληθούν στις 22 Απριλίου 2020 για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 και στις 24 Απριλίου σε όσους το ΑΚΜΑ τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις από το ipaidia.gr

Οι συντάξεις των ταμείων ΟΑΕΕ (oaee.gr), ΟΓΑ (oga.gr), ΕΕΤΑΑ θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου 2020 και τέλος για τους συνταξιούχους ΝΑΤ (nat.gr), Δημοσίου, ΔΕΗ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ η σύνταξη θα καταβληθεί στις 29 Απριλίου 2020. Την Τετάρτη ξεκινάει η πληρωμή συντάξεων – ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2020 – Προνοιακά επιδόματα

Τέλος την Πέμπτη 30 Απριλίου, θα καταβληθούν τα από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ().

Οι τελευταίες ειδήσεις για τις συντάξεις – επιδόματα

Αναλυτικά πρόκειται για τα παρακάτω επιδόματα και παροχές ΟΠΕΚΑ: επίδομα γέννησης, προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), επίδομα στέγασης, στεγαστική συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, σύνταξη υπερηλίκων και επίδομα ομογενών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Πιό συγκεκριμένα  η καταβολή του επιδόματος γέννησης αφορά στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2020. Για το επίδομα παιδιού, η 2η δόση θα καταβληθεί στις 29 Μαΐου.

Ταυτόχρονα η καταβολή των , παροχών, οικονομικών και εισοδηματικών ενισχύσεων του , θα πραγματοποιείται την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Συντάξεις Μαϊου 2020: Προπληρωμή με βάση τον ΑΜΚΑ

Αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις: Τα τελικά ποσά ανά ταμείο

Συντάξεις Μαΐου: Τι πρέπει να κάνετε εάν δεν γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ

Τον Ιούνιο οι πρώτες ψηφιακές συντάξεις μέσω ΑΤΛΑΣ

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: