ΜΕΝΙΔΙ: Οι έξι κάλυκες έξω από σπίτι σεσημασμένων Ρομά για πυροβολισμούς και ναρκωτικά (συνολικά έγιναν κατ΄ οίκον έρευνες σε πέντε γειτονικά σπίτια) – Οι προσαγωγές, η διαδικασία ταυτοποίησης με τη και η αναζήτηση του μοιραίου όπλου

Σε τροχιά εντοπισμού του ανθρώπου που και πιθανότατα μεθυσμένος πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα η αδέσποτη σφαίρα να “βρει” και , βρίσκονται οι αστυνομικοί.

«Εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα θα φθάσουμε στον . Οι έρευνες προχωρούν, είναι σε καλό δρόμο και αναζητούμε το όπλο για να κλείσει η υπόθεση» με αυτά τα λόγια αξιωματικός της δίνει το στίγμα της γιγαντιαίας επιχείρησης στο Μενίδι που από νωρίς βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία συμμετέχουν 250 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Όλα δείχνουν ότι η μοιραία έφυγε από συγκεκριμένο σημείο στο οποίο έχουν επικεντρώσει τις έρευνες οι αστυνομικοί και για το λόγο αυτό μετά τις πέντε το απόγευμα η γιγαντιαία επιχείρηση επεκτάθηκε στον οικισμό Αυλίζα των τσιγγάνων προκειμένου οι αστυνομικοί να “χτενίσουν” τη συγκεκριμένη ζώνη αναζητώντας όπλα και ναρκωτικά.