Να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας κάλεσε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά» ανέφερε η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της προσθέτοντας: «Του επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σχολίαζαν χθες ότι «οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος – Γιώργος Χουλιαράκης, είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα».

Με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υπουργός Οικονομικών απάντησε από την πλευρά του ότι «δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται». «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος, χρησιμοποιώντας μια φράση του Μαρκ Τουέιν.

«Αφού αρέσει στον κ. Τσακαλώτο ο Μαρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: “Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια”», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, ανταπαντώντας στον ΥΠΟΙΚ.