Κορονοϊός: «Να ανοίξει η αγορά στις 21 Δεκεμβρίου με SMS στο 13033»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/12/2020 - 16:46 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2020 - 16:47

Κορονοϊός: Στο lockdown αναφέρθηκε ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, τοποθετώντας χρονικά το άνοιγμα της στις 21 Δεκεμβρίου.

Lockdown - Άνοιγμα της αγοράς στις 21 Δεκεμβρίου – Να διατηρηθούν τα SMS

«Τις τελευταίες 15 μέρες εφαρμόζουμε καλύτερα τα , δηλαδή από τις 17 Νοεμβρίου και μετά. Θεωρώ ότι το άνοιγμα της αγοράς πρέπει να γίνει στις 21 Δεκεμβρίου, αν και σε όλους τους υπολογισμούς που κάνουμε φαίνεται ότι το λιανικό εμπόριο θα μπορούσε να λειτουργήσει με συγκεκριμένους περιορισμούς», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να διατηρηθούν τα «με την έννοια ότι θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και σύνεση».

Lockdown - SMS Κωδικοί: Πώς θα μετακινείστε από το Σάββατο - Αναλυτικές οδηγίες

Παράλληλα, ο κ. Σαρηγιάννης εξέφρασε την ανησυχία του για τον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού, υπογραμμίζοντας ότι «από τις 14 Δεκεμβρίου και μετά περιμένουμε να πέσουμε κάτω από τα 1.000 την ημέρα». Ακόμη, ο κ. Σαρηγιάννης δήλωσε ότι αναμένει πλήρη άρση του lockdown, αλλά με αυστηρούς κανόνες, από τη νέα χρόνια, σημειώνοντας ωστόσο ότι θα πρέπει να αυξηθούν τα τεστ για να γίνεται καλύτερη ιχνηλάτηση.

Lockdown - έρευνα: Πώς μπορείτε να κολλήσετε κορoνοϊό από τα μέλη της οικογένεια σας

Lockdown: Πρώτα ανοίγουν τα κομμωτήρια  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: