Κορονοϊός: Ποιοί εμβολιάζονται σήμερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/12/2020 - 09:38 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2020 - 09:40

Κορονοϊός: Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα, ξεκίνησαν χθες, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί εμβολιάστηκαν χθες. Ποιοί θα εμβολιαστούν σήμερα;

Σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»:

11:30 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,

12:15 ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας,

12:45 ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Παράλληλα, η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο των προσώπων που αναμένεται να κάνουν το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο κατάλογος των κρίσιμων για τη λειτουργία του κράτους και της κυβέρνησης προσώπων που θα εμβολιαστούν τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει επίσης, επιτελικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης καθώς και την ηγεσία του Υπουργείου Μεταναστεύσης και Ασύλου.

Έτσι, ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη που θα εμβολιαστούν βρίσκονται οι, Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Επιπλέον, το συντομότερο θα κάνουν ο εμβόλιο οι Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης, ο Γενικός Γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κουτνατζής.

Κορονοϊός: Για πόσο διάστημα παρέχει προστασία η παρουσία αντισωμάτων  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: