Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε την αναμενόμενη επιστροφή της παντού

Το σκεπτικό πίσω από την αναμενόμενη επιστροφή της παντού και από όλους, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, εξήγησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, δηλώνοντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ότι αυτό θα συμβεί γιατί και τις δυο φορές που έγινε προαιρετική, ομόθυμα οι Έλληνες δεν εφάρμοσαν σωστά το μέτρο και δεν φορούσαν μάσκα πουθενά.

Η , πρόσθεσε ο κ. Βασιλακόπουλος, προστατεύει τους εμβολιασμένους και πολύ, πολύ περισσότερο τους ανεμβολίαστους που είναι και οι πιο ευπαθείς.

Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ της λήψης περιοριστικών για τους ανεμβολίαστους – λίγες ώρες πριν τις ανακοινώσεις Κικίλια – προκειμένου, όπως είπε, να προστατευθούν αλλά και να εξωθηθούν να εμβολιαστούν κατά του .

«Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τα μέτρα –δεν ξέρω ποια είναι (…) θα έπρεπε να είναι επαρκώς περιοριστικά για τους ανεμβολίαστους όχι για να τους τιμωρήσουν αλλά για να τους προστατεύσουν και να τους ωθήσουν να κάνουν το μόνο που είναι λογικό και μπορεί να αναχαιτίσει την επιδημία το οποίο είναι ο μαζικός αθρόος εμβολιασμός. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.