: Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του εμβολιασμού η οποία θέλει να κάνει μια παρανομία για να παρακάμψει την εμβολιαστική διαδικασία και να πάρει τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Τι αναφέρει η αρνήτρια

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η γυναίκα η οποία δηλώνει πως δεν πρόκειται να κάνει το γιατί δεν το εμπιστεύεται ομολογεί με κυνισμό πως αναζητά γιατρό, «λαμόγιο» όπως τον χαρακτηρίζει, προκειμένου να τον δωροδοκήσει για να της δώσει πλαστό έτσι ώστε να παρακάμψει τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ.

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν» δηλώνει στην κάμερα και τονίζει πως η έννοια του υποχρεωτικού είναι παράνομη.

Σε ερώτηση για το εάν αυτό που επιθυμεί να κάνει είναι παράνομο η ίδια δηλώνει πως «στην Ελλάδα βρισκόμαστε, μην μου μιλάτε για παρανομίες» και συμπληρώνει πως αυτή την στιγμή οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί… μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***» δήλωσε σε παρατήρηση σχετικά με το ότι οι λύσεις που μηχανεύεται είναι παράνομες.