ΚΕΑ: Τί ισχύει για οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ και κάρτα ανεργίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/04/2017 - 13:07 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 28/04/2017 - 13:21

: Διευκρινίσεις έδωσε ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας Δ. Καρέλλας  στην ΕΡΤ αναφέροντας ότι τα χρήματα πιστώνονται στους λογαριασμούς ανεξάρτητα αν έχουν παραλάβει την ή όχι.

«Εφόσον η κάρτα έχει εκδοθεί τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό των δικαιούχων και την κάρτα, ανεξάρτητα αν την έχουν παραλάβει ή όχι» εξήγησε ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας, Δ. Καρέλλας. «Είναι καθαρά θέμα χρόνου» τόνισε.

Οι τράπεζες έχουν τις δικές τους διαδικασίες, ενώ δημιουργούνται προβλήματα από διάφορα λάθη που υπάρχουν στη διεύθυνση, είτε σε λάθη στο λογαριασμό των δικαιούχων που πρέπει να διορθωθούν από τους δικαιούχους σε επικοινωνία με την τράπεζα .

Τί γίνεται με το ΚΕΑ και την Κάρτα ανεργίας

Όσοι δικαιούχοι δεν έχουν παραλάβει την προπληρωμένη κάρτα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την τράπεζα που είναι ο λογαριασμός τους. Σταδιακά στήνεται το ολοκληρωμένο σύστημα του εισοδήματος αλληλεγγύης καθώς δεν είναι μόνο οικονομική ενίσχυση αλλά μια σειρά διευκολύνσεων και ενισχύσεων που περιλαμβάνει, οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Πληρωμή ΚΕΑ: Οδηγίες για προπληρωμένες κάρτες

Για τα οικογενειακά επιδόματα ο κ. Καρέλλας ανέφερε ότι όσοι διαθέτουν τα εισοδηματικά όρια είναι δικαιούχοι και θα λάβουν τα που δικαιούνται, παροολα αυτά τα οικογενειακά επιδόματα του μετράνε στο εισόδημα .

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ: Πληρωμή δεύτερη δόση

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ ως εισόδημα για το ΚΕΑ

Loading...
  • ideascentral

    europalso