Στην περιοχή των Αχαρνών, βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί, για αυτό και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία είναι σε εγρήγορση για τον εντοπισμό πιθανών εμπρηστών.

Η κατάσταση στο Κρυονέρι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, με συνεχείς αναζοπυρώσεις. Γίνεται τεράστια προσπάθεια να σωθεί ο οικισμός, με πυροσβεστικά οχήματα να είναι μέσα στο γήπεδο του Κρυονερίου έτσι ώστε να προσπαθήσουν να σταματήσουν το μέτωπο, με τη μάχη που δίνεται να είναι συγκλονιστική.

Την ίδια στιγμή, όπως μετέδωσε στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος και του Newsbomb., Αλέξανδρος Καλαφάτης, στο Κρυονέρι έγινε προσαγωγή νεαρού. Ο άνδρας εξετάζεται για τον λόγο που βρέθηκε στο σημείο, με τις Αρχές να θέλουν να διαπιστώσουν αν όντως ο νεαρός βρέθηκε στο μέτωπο για να βοηθήσει στην κατάσβεση όπως ισχυρίστηκε κατά την προσαγωγή ή αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Θυμίζουμε πως στην Πάρνηθα, στην περιοχή των Αχαρνών, βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί, για αυτό και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία είναι σε εγρήγορση για τον εντοπισμό πιθανών εμπρηστών.