Η απόφαση ανακοινώθηκε από την Όλγα Γεροβασίλη μετά από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας

Τη δωρεάν μετακίνηση όλων των ένστολων, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, (Μετρό, λεωφορεία κ.λ.π.), ανακοίνωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, στους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο της.

Στο πλαίσιο των προεκλογικών παροχών που μοιράζει αφιδώς η κυβέρνηση, προφανώς εντάσσεται και αυτή η απόφαση της κας Γεροβασίλη για Αστυνομικούς και Πυροσβέστες με τους πρώτους πάντως να είναι στα κάγκελα με τα κρούσματα βίας εναντίον τους και στους δεύτερους κατά καιρούς να καταγγέλουν τις σημαντικότατες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν σε υλικοτεχνική υποδομή.

Σημειώνεται οτι η δωρεάν μεταφορά των αστυνομικών και πυροσβεστών με τα μέσα μεταφοράς ήταν πάγιο αίτημα των συνδικαλιστικών ενώσεων.

Στη συνάντηση, η οποία κατά τα λοιπά πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας.

Τις επόμενες μέρες η κ. Γεροβασίλη θα έχει συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.