ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας – Λήγει η προθεσμία αιτήσεων

ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας – Λήγει η προθεσμία αιτήσεων

: Προκήρυξη για νέους υπαλλήλους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δημοσίευσε το . Δείτε στο ipaidia.gr πού μπορείτε να κάνετε αίτηση για την προκήρυξη.

Λήγει σήμερα η

Με νέους υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Προθεσμία μέχρι 18 Μαρτίου.

Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών

ΑΣΕΠ: ΝΕΕΣ προσλήψεις – Δείτε προθεσμίες

Εκδόθηκε η 2Κ/2021 προκήρυξη του (ΦΕΚ 9/11-3-2021/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 38 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο , αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στη διαδικασία αρχίζει στις 29 Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

ΑΣΕΠ – Τηλεργασία: Έρχονται μεγάλες αλλαγές

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Πού αναμένονται ΝΕΕΣ προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη αιτήσεις για το διαγωνισμό 1Ε/2021 – Δικαιούχοι

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !