ΑΣΕΠ: Κλείνουν οι αιτήσεις για προσλήψεις σε Υπουργείο – Όσα πρέπει να ξέρετε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔08/02/2021 - 12:04 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2021 - 12:09

: Σήμερα,  Δεύτερα 8 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για διάρκειας τριών ετών με προκήρυξη ΑΣΕΠ στο υπουργείο Οικονομικών.

Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες στο ipaidia.gr

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το έντυπο της προκήρυξης ΣΜΕ 1/2021. Μέσω του νέου διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό πανεπιστημιακής εκπαίδευσης της ειδικότητας Δημοσιονομικών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αφορά στη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Κρατικών Εγγυήσεων και Κίνησης Κεφαλαίων, της Γενικής Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Δημοσιονομικών Κανόνων, της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, που εδρεύει στην Αθήνα (Σίνα 2- 4) με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Εξέταση εκκρεμών αιτημάτων κατάπτωσης της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου, υποβαλλόμενων από Πιστωτικά Ιδρύματα και διενέργεια όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την εκκαθάριση των εν λόγω αιτημάτων», συνολικής διάρκειας τριών (3) ετών.

συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπουργείο Οικονομικών, Αυτοτελής Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης, Τμήμα Α’ - Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης, κτίριο ATRIUM, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, τ.κ.10679, Αθήνα (5ος όροφος), όπου στο φάκελο θα αναγράφεται ως θέμα: «Υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών στο πλαίσιο της ανακοίνωσης υπ’ αριθμ.: ΣΜΕ1/ 2021 για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου».

ΑΣΕΠ: ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας σε 18 δήμους

ΑΣΕΠ: 1.240 προσλήψεις για ένστολους

Επίδομα Θέρμανσης: Δηλώστε IBAN για να πληρωθείτε - Διαδικασία, προθεσμίες

Επίδομα 400 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα - Δικαιούχοι, κριτήρια, ποσά, διαδικασία

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία υποβολής με ηλεκτρονικό τρόπο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Ο υποψήφιος/α που θα υποβάλει την αίτηση ηλεκτρονικά θα εισέρχεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr), θα επιλέγει το σύνδεσμο «Ανακοίνωση για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο Υπουργείο Οικονομικών» και θα εισέρχεται με χρήση των προσωπικών του κωδικών taxis-net. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: