ΑΣΕΠ-3Κ/2018-Προσωρινοί πίνακες: Οδηγίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/04/2018 - 11:22 | Author: Newsroom Ipaidia

: Απαντήσεις στα εκατοντάδες ερωτήματα αναγνωστών σε σχέση με τους προσωρινούς πίνακες διοριστέων που ανακοινώθηκαν από το για τους ΥΕ και ΔΕ της προκήρυξης . Συγκεκριμένα, στο βασικό ερώτημα: «Δεν είμαι ούτε στους πίνακες διοριστέων ούτε απορριπτέων», η απάντηση είναι ότι ο υποψήφιος θα βρει το όνομά του στους πίνακες κατάταξης που αφορούν:

-Τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ή τις ειδικές κατηγορίες με ή χωρίς εμπειρία για τους ΥΕ.

-Τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για τους ΔΕ. Πρόκειται για ένα μεγάλο αρχείο που πρέπει να κατεβάσει κανείς στον υπολογιστή του.

Πάντως, από τη στιγμή που το όνομα του υποψηφίου δεν βρίσκεται στους πίνακες των διοριστέων σημαίνει ότι δεν είναι στους προσωρινούς επιτυχόντων και, άρα, θα πρέπει να δει στους υπόλοιπους πίνακες τη σειρά κατάταξης του, ώστε να διερευνήσει τις πιθανότητες διορισμού του όταν ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες. Είναι σαφές ότι όσο πιο ψηλά βρίσκεται στους πίνακες κατάταξης τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να διοριστεί με τους οριστικούς πίνακες, αναφέρει η aftodioikisi.gr.

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ΑΣΕΠ των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε ομαλά

Loading...


  • europalso   ideascentral