: Συνολικά 151.564  εκπαιδευτικοί υπέβαλαν μέχρι το πρωί της Δευτέρας αίτηση, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, από τους 170.000 δικαιούχους, ενώ η προθεσμία λήγει στις 8 Ιουλίου .

Πόσα αιτήσεις κατατέθηκαν

Οι μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2022 , από εγκεκριμένο προμηθευτή της επιλογής τους.

Μέχρι την Δευτέρα 13  Ιουνίου:

Κατατέθηκαν 151.564  αιτήσεις.

Έλαβαν την επιταγή   150.898 εκπαιδευτικοί.

Εξαργυρώθηκαν (έχει γίνει τιμολόγηση και αποστολή προϊόντων)  50.539 επιταγές.

Αγοράστηκαν (σε κάθε αγορά συσκευής μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί από μία έως τρεις επιταγές) 44.364 συσκευές.

Και συγκεκριμένα , ανά συσκευή:

Συσκευές tablets που έχουν πουληθεί 25.092
Συσκευές laptops που έχουν πουληθεί  18.495
Συσκευές desktops που έχουν πουληθεί   777
Ο Μέσος Όρος  επιταγών  που χρησιμοποιούνται  σε μία αγορά συσκευής είναι 1,14

Είσοδος στην εφαρμογή

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να υποβάλλετε αίτηση επιχορήγησης και να λάβετε επιταγή () αγοράς εξοπλισμού

Μπείτε στο δικτυακό τόπο https://www.digital-access.gov.gr για να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα, πριν από την υποβολή της παρούσας αίτησης και μάθετεεάν καλύπτετε τα κριτήρια επιλεξιμότητας και δικαιούστε να λάβετε επιταγή την αναλυτική διαδικασία για την υποβολή της αίτησης επιχορήγησης, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας εάν ανήκετε σε κατηγορία που μπορεί να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα, καθώς και τις σχετικές προθεσμίες

Εισέλθετε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς που έχετε στο Taxisnet και επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας δηλώνοντας επιπλέον το ΑΦΜ και ΑΜΚΑ σας.

Δηλώστε τον αριθμό του προσωπικού σας κινητού τηλεφώνου ώστε να λαμβάνετε έγκαιρη και εμπιστευτική πληροφορία από το Πρόγραμμα μέσω SMS (όπως για παράδειγμα τους κωδικούς των επιταγών σας).

Δείτε το αποτέλεσμα της αίτησής σας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου η ηλεκτρονική διασταύρωση δεν είναι εφικτή και θα απαιτηθεί έλεγχος δικαιολογητικών, θα ενημερωθείτε μέσω SMS για την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Εκδώστε την επιταγή και χρησιμοποιήστε την για αγορά επιλέξιμου εξοπλισμού σε κάποιον από τους εγκεκριμένους προμηθευτές του Προγράμματος.