Τι είπε ο Σ.Τσιόδρας για τις κατασκηνώσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/05/2020 - 22:22 | Author: Newsroom Ipaidia

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το αν και πότε θα λειτουργήσουν φέτος οι παιδικές . Το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα στην επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας για τον , αφού θα υποβληθεί η εισήγηση της υποεπιτροπής των μελών της που έχουν αναλάβει να «ζυγίσουν» τα δεδομένα.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρης Τσιόδρας, στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης ρωτήθηκε για την λειτουργία των το φετινό καλοκαίρι.
«Έχουμε συζητήσει, μάλιστα την τελευταία φορά που μιλήσαμε στην Επιτροπή, ζητήθηκε από ειδική υποεπιτροπή να μας στείλει εισήγηση και θα συζητηθεί ή αύριο ή την Δευτέρα.

Να μου επιτρέψετε να περιμένω μέχρι την Δευτέρα. Υπάρχουν επιχειρήματα σοβαρά, όπως αυτά που αναφέρει η δημοσιογράφος. Εγώ θα σας αναφέρω την τοποθέτηση της Επιτροπής για αυτό το θέμα.

Υπάρχουν φυσικά υπέρ και κατά, είναι ένας χώρος που μπορεί να λειτουργήσει απομονωμένα για τα παιδιά, ένας χώρος που καλλιεργείται η κοινωνικότητα. Βέβαια, είναι ένας χώρος που υπάρχουν και πολλές επαφές, περισσότερες από αυτές που θέλουμε αυτή την περίοδο, τώρα δηλαδή, το Μάιο, και που οι αποστάσεις σχεδόν καταργούνται στις κατασκηνώσεις.

Το ακούω σαν επιχείρημα, περιμένω την εισήγηση και όλα τα μέλη της Επιτροπής περιμένουμε την εισήγηση της ειδικής υποεπιτροπής για τις κατασκηνώσεις και θα σας απαντήσω περισσότερα επ’ αυτού. Μάλλον αύριο ή τη Δευτέρα θα το συζητήσουμε, αλλά έχω ήδη δει μια εισήγηση. Θα μου επιτρέψετε να μην σας πω περισσότερα αυτή τη στιγμή».

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: