Σχολεία: Tι ορίζει η εγκύκλιος για την τηλεκπαίδευση στα σχολεία που έκλεισαν

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/02/2021 - 14:40 | Author: Newsroom Ipaidia

: Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο παιδείας για τα σχολεία που έκλεισαν . Δείτε τι αναφέρει η εγκύκλιος και πώς θα γίνονται τα μαθήματα με την ,

Με την αριθ. πρωτ.: Φ.12/ΜΑ/15218/Δ1/08-02-2021 Εγκύκλιο της Γεν. Γραμματέα Α/θμιας, Β/θμιας και Ειδικής Αγωγής κας Α. Γκίκα επισημαίνεται πως στις σχολικές μονάδες Α/θμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία των οποίων η δια ζώσης λειτουργία έχει διακοπεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα διενεργείται πρωϊνές ώρες, όπως και στη δια ζώσης διδασκαλία Αυτό γίνεται προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να αποφευχθεί η αναστάτωση στο πρόγραμμα των μαθητών/τριών.

“Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα για σύγχρονη Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση” Υπενθυμίζεται ότι στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί λόγω covid-19, συστήνεται το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης να εφαρμόζεται πρωινές ώρες όπως και στη δια ζώσης διδασκαλία, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να αποφευχθεί η αναστάτωση στο πρόγραμμα των μαθητών/τριών.

Η εγκύκλιος • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: