Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών: Σύσκεψη συντονισμού δράσης και αγώνα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/01/2019 - 10:04 | Author: Newsroom Ipaidia

Με βάση την απόφαση της τελευταίας συνέλευσης του Συντονιστικού Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπ/κών καλούμε κάθε σύλλογο ΠΕ και ΕΛΜΕ, συλλόγους κ συλλογικότητες αναπληρωτών, φοιτητικούς συλλόγους και μαθητές σε σύσκεψη συντονισμού κ οργάνωσης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενάντια στο ν/σχέδιο-έκτρωμα για το σύστημα προσλήψεων/, προτάσσοντας το αίτημα για μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των αναπληρωτών με έστω κ μια σύμβαση αποκλειστικά με βάση το πτυχίο κ όλη την .

Το ν/σχέδιο επιχειρεί να φέρει μια αναδιάρθρωση μεγάλου εύρους που χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα μονίμων/αναπληρωτών, τα πτυχία, αμφισβήτει την δημόσια δωρεάν παιδεία και συνδέεται με το σύνολο των αντιεκπαιδευτικων μέτρων κ για τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Σας καλούμε να καταθέσετε τις αποφάσεις των συλλογικών σας διαδικασιών, να συνθέσουμε κ να οργανώσουμε αποφασιστικά κ μαχητικά τον αγώνα για την απόσυρση του ν/σχεδίου! Να μην κατατεθεί!

 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Νέου Χημείου (Ναυαρίνου 13α), στο μεγάλο Αμφιθεάτρο (ΜΑΝΧ), την Κυριακή 6/1/2019, στις 11:30επιδιώκοντας την μέγιστη δυνατή πανελλαδική εκπροσώπηση συναδέλφων-ισσών.

 

Ευχόμαστε καλή χρονιά με μαχητικότητα, δύναμη, αλληλεγγύη και συλλογικότητα!

Loading...


  • europalso

    ideascentral