Ρέθυμνο: Αναστέλλονται εκδηλώσεις του δήμου και η λειτουργία δομών και βρεφονηπιακών σταθμών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/03/2020 - 18:37 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σε εφαρμογή των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό COVID-19, αναστέλλεται έως και 24/3/2020 η λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρμένων, του Βρεφονηπιακού Σταθμού Παλιάς Πόλης «ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ», του ΚΔΑΠ Παλιάς Πόλης «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», των τμημάτων των Εικαστικών Εργαστηρίων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης. Επίσης αναστέλλεται έως και 5/4/2020 η λειτουργία του χώρου του Σπιτιού Πολιτισμού, όπως και των δράσεων που φιλοξενούνται στους χώρους του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, το οποίο όμως Μουσείο, παραμένει ανοιχτό στις ώρες και ημέρες λειτουργίας του.

Επίσης αναβάλλονται η δράση Προαγωγής Υγείας που ήταν προγραμματισμένη για 14 και 15 Μαρτίου 2020, και αφορούσε προληπτικό έλεγχο μαστού με υπερηχογράφημα, το βιωματικό σεμινάριο «Η Εφηβεία ως διαδικασία από την παιδικότητα στην ενηλικίωση» που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Μαρτίου, και το σεμινάριο ευαισθητοποίησης των εκπαιδευτικών της 27ης Μαρτίου που αφορούσε το αλκοόλ και τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Ακόμη, αναστέλλονται όλες οι δράσεις και τα επιμορφωτικά Προγράμματα του Κέντρου Νέων, η λειτουργία της Σχολής Γονέων του Δήμου Ρεθύμνης, οι πρωινές εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων στα εργαστήρια του Κέντρου Νέων, η λειτουργία των τμημάτων Δια Βίου Μάθησης που αφορούν εκμάθηση Η/Υ και Γαλλικών για τον Τουρισμό και το πρόγραμμα εκμάθησης γραφής και ανάγνωσης με το σύστημα Braille που αφορά άτομα με Αναπηρία όρασης.

Σχετικά με την επαναλειτουργία των ανωτέρω, αυτή θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: