Προσλήψεις αναπληρωτών 2020: Στο ΟΠΣΥΔ η καταχώρηση των λειτουργικών κενών ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/08/2020 - 17:47 | Author: Newsroom Ipaidia

: Δείτε τι ορίζει το έγγραφο για την καταγραφή λειτουργικών κενών ΕΕΠ-ΕΒΠ για την . Η διαδικασία και οι προθεσμίες

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2020 –

Καταγραφή λειτουργικών κενών για πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Εν όψει της έναρξης του σχολικού έτους 2020-2021 καθώς και της διαδικασίας πρόσληψης αναπληρωτών μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 63 του ν. 4589/2019, σας ενημερώνουμε ότι η καταχώριση των λειτουργικών κενών/πλεονασμάτων σε αναπληρωτές ΕΕΠ-Ε8Π για τις ΣΜΕΑΕ και τα ΚΕΣΥ των περιοχών αρμοδιότητάς σας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από τις υπηρεσίες σας στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) ως εξής:

Ημερομηνίες

Για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 07/08/2020 έως και την Πέμπτη 13/08/2020 και στη συνέχεια για τις οι οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 14/08/2020 έως και τη Δευτέρα 17/08/2020.

Διαδικασία

Στο ΟΠΣΥΔ στον φάκελο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ επιλέγεται το Εισαγωγή κενών και ακολούθως στο πεδίο Ιδιότητα το Αναπληρωτών ΕΕΠ – ΕΒΠ για όλα τα είδη κενών και το Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΚΕΣΥ για τα κενά στα ΚΕΣΥ.

Ακολούθως συμπληρώνονται τα πεδία Περιοχή / Κλάδος/ Τύπος Κενού.

Στο πεδίο Τύπος Κενού νια την περίπτωση Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ εμφανίζονται οι επιλογές Braille/Νοηματική, Νοηματική, Braille, Ειδικής Αγωγής (όλες αυτές οι επιλογές αφορούν στις ΣΜΕΑΕ), Εξειδικευμένη ΠΕΠ, Εξειδικευμένη Τομεακό, ΕΔΕΑΥ, Γενικής Παιδείας, Μ.Ν.Α.Ε., ΤΥ-ΖΕΠ, ΔΥΕΠ.

Στο πεδίο Τύπος Κενού για την περίπτωση Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΚΕΣΥ εμφανίζεται μοναδική επιλογή το Ειδικής Αγωγής.

Σας ενημερώνουμε ότι υφίσταται στο πεδίο Ιδιότητα και η επιλογή Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ μειωμένου ωραρίου για τις (εξαιρετικές) περιπτώσεις που υπάρξει λειτουργική ανάγκη που δεν δύναται να καλυφθεί με άλλον τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση για την παρούσα διαδικασία και κατά το τρέχον χρονικό διάστημα θα συμπληρωθούν τα κενά σε αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ για τις ΣΜΕΑΕ και τις ΕΔΕΑΥ και σε αναπληρωτές ΕΕΠ για τα ΚΕΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι τα κενά των ΕΔΕΑΥ αφορούν σε ζεύγη ΠΕ23-ψυχολόγων και ΠΕ30-κοινωνικών λειτουργών και υπολογίζονται με βάση τα συστημένα ΣΔΕΥ.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: