Παυσανίας Παπαγεωργίου: "Προωθούμε εξορθολογιστικές αλλαγές στις πανελλήνιες εξετάσεις"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/05/2017 - 15:21 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2017 - 15:22

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το Σάββατο 20 Μαΐου ο ΓΓΔΒΜΝΓ, Παυσανίας Παπαγεωργίου στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha989 και στο δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα.

«Προωθούμε εξορθολογιστικές αλλαγές στις » τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας. «Βάζουμε νέο πλαίσιο για όσους μαθητές προέρχονται από τα και προωθούμε την ομαλή μετάβαση από την στα πανεπιστήμια. Οι μεταρρυθμίσεις και ο σχεδιασμός εκτείνονται σε βάθος τριετίας και σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα καλύτερο Λύκειο», είπε χαρακτηριστικά.

«Η πολιτική αυτή, σ’ ό,τι αφορά το κομμάτι της Γ/βάθμιας, των , της Γ’ Λυκείου και της εισόδου στα ΑΕΙ, είναι μια πολιτική που και στο παρελθόν έχει τονιστεί ότι πρέπει να αλλάξει. Ωστόσο ποτέ δεν προωθήθηκε από κάποια προηγούμενη κυβέρνηση. Εμείς ολοκληρώνουμε μια πολιτική εκπαίδευσης που θεωρείτο ανάγκη από μια τεράστια μερίδα της κοινωνίας», υπογράμμισε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Παυσανίας Παπαγεωργίου απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με τις αλλαγές στις ενδοσχολικές εξετάσεις, τη φοιτητική μέριμνα, τη μεταλυκειακή εκπαίδευση και τα δημόσια , τις δρομολογούμενες νομοθετικές παρεμβάσεις, αλλά και το ζήτημα με το ελληνικό σχολείο στο Μόναχο.


Πανελλαδικές εξετάσεις: Οι σαρωτικές αλλαγές σε Λύκειο και Πανελλήνιες • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

     • ideascentral

   europalso