Πανελλήνιες 2019: Με επιμονή έδωσε για δεύτερη φορά Πανελλαδικές εξετάσεις και αρίστευσε

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/06/2019 - 21:20 | Author: Newsroom Ipaidia

| |Mε επιμονή και επιμονή, δίνοντας για δεύτερη φορά εξετάσεις και χωρίς να εγκαταλείψει το όνειρο της, η Χρύσα Κουτσουρούμπα, απόφοιτη του 7ου Λυκείου Πατρών , «σάρωσε» στις εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 19.370 .

Έγραψε 20 στη Βιολογία, 19 στην Χημεία, 19,6 στην Φυσική και 18,6 στην Έκθεση.

Ήταν ακόμη μια μεγάλη επιτυχία – και φυσικά η δικαίωση- για την μαθήτρια, η οποία στην Β και Γ Λυκείου έχει διακριθεί λαμβάνοντας 1ο και 2Ο Πανελλήνιο Βραβείου σε Διαγωνισμούς Χημείας , Φυσικής και Βιολογίας.

Πέρα όμως από την αγάπη της για την γνώση , πρόκειται σύμφωνα με τους καθηγητές της για μια «ήρεμη δύναμη», ένα παιδί πάντα ευγενικό, πάντα χαμογελαστό, με πνευματικά χαρίσματα και ηθική προσωπικότητα.

‘Όπως η ίδια είπε:

«Η Ιατρική ήταν ο μοναδικός μου στόχος και τώρα πια νιώθω τις προσπάθειες μου να ανταμείβονται…Αυτή η χρονιά μου δίδαξε πως τα όνειρα θέλουν δύναμη και πείσμα. Το μόνο μήνυμα ,λοιπόν, που θα ήθελα να στείλω στους συμμαθητές μου είναι να μην φοβούνται να κάνουν πράξη αυτό που θέλει η καρδιά τους. Να προσπαθούν ,να αγωνίζονται ώστε παρά το αποτέλεσμα στην συνείδηση τους είναι νικητές.

Και συμπληρώνει:

«Βέβαια, η μεγαλύτερη μου ανταμοιβή ήταν όταν αντίκρισα την ευτυχία στα μάτια της μητέρας μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που όταν οι δυνάμεις μου εξαντλούνταν , τις γέμιζαν με αγάπη»

Βάσεις 2019: Πτώση σε όλα τα πεδία δείχνουν οι βαθμοί

Πανελλήνιες 2019: 47χρονη μητέρα πέρασε στην Ιατρική

Πανελλαδικές 2019: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

     • ideascentral

   europalso