| Την  Τρίτη 18 Ιουνίου, θα αναρτήσει το Αρχηγείο του τον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Υγειονομικά, Αθλητικά, Ψυχομετρικά) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, με το σύστημα των .

Ο πίνακας -όπως ίσχυσε και με τα ελλιπή δικαιολογητικά- θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

Οπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, την Τρίτη 18 Ιουνίου, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (Π.Κ.Ε.), στο οποίο θα αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές, οι οποίες προγραμματίζεται να εκκινήσουν εντός της τελευταίας εβδομάδας του τρέχοντος μηνός Ιουνίου και ως αναλυτικά θα καθορίζεται σε αυτό.

Να σημειωθεί ότι βάσει του προγράμματος των που έχει εκδοθεί στις 18 Ιουνίου, θα εξεταστούν στη Βιολογία οι απόφοιτοι των ΓΕΛ της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας. (Δείτε εδώ τα θέματα και τις απαντήσεις)

Πανελλήνιες 2019: Σε ποιά πεδία θα πέσουν οι βάσεις 2019

Πανελλήνιες 2019 – Χημεία: “Ασάφειες και εξαιρετική δυσκολία στα θέματα – Οι καλές προθέσεις δε φτάνουν”

Πανελλήνιες 2019: Καθηγητής ζητά «συγγνώμη» από τους μαθητές