ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ- ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ –ΥΓΕΙΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η ανάλγητη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υλοποιώντας τις επιταγές τρόικας- ΕΕ και ΔΝΤ προχώρησε στον «ξαφνικό θάνατο» (μετά την ΕΡΤ) 12500 υπαλλήλων. Οι ανθρωποθυσίες εκπαιδευτικών- δημοτικών υπαλλήλων- σχολικών φυλάκων είναι ένα μέρος της εκατόμβης των απολυμένων.
Αν δεν τους σταματήσουμε ακολουθεί κοινωνικός Αρμαγεδδώνας
(παιδεία, υγεία, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας). Οι διαθεσιμότητες προστίθενται στη στρατιά των 1,5 εκατομμυρίων ανέργων, απολυμένων και επισφαλώς εργαζομένων.
Όσον αφορά στην εκπαίδευση, θέλουμε να τονίσουμε ότι εκτός των 2500 εκπαιδευτικών «απολύουν» και 20000 μαθητές που προέρχονται κυρίως από τα φτωχά λαϊκά στρώματα ως αποτέλεσμα της κατάργησης 52 τεχνικών ειδικοτήτων. Αποτελούν τεράστιο πελατολόγιο για τα ιδιωτικά ΙΕΚ, ένα από τα οποία εγκαινίασε ο Υπουργός Παιδείας την ημέρα που κατήργησε τις ειδικότητες κατοχυρώνοντας παράλληλα τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων.
Που είναι τώρα η ευαισθησία αυτών που μιλούσαν στο όνομα της αγωνίας των μαθητών, στην προοπτική της απεργίας των εκπαιδευτικών στις εξετάσεις;
Το πολυνομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή διαλύει περαιτέρω κάθε έννοια δικαιώματος στην εργασία και εργατικών κατακτήσεων και ανοίγει διάπλατα το δρόμο στο ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!- ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 7.00Μ.Μ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
(Συναυλία και ολονύκτια περικύκλωση της Βουλής)
ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ)
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ- ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΕ-ΔΝΤ
Επιτροπή Αγώνα κατοίκων Δυτ. Αθήνας
(Εκπαιδευτικοί, Δημοτικοί Υπάλληλοι, σύλλογοι Γονέων, Δημοτικές Κινήσεις κ.λ.π)