Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – τηλεκπαίδευση: Κάλεσμα στην δράση αναδιανομής φορητών υπολογιστών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/11/2020 - 22:15 | Author: Newsroom Ipaidia

Κάλεσμα για συμμετοχή στη δράση της  αναδιανομής φορητών υπολογιστών στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης έστειλε ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛ/ΛΑΚ για να καλύψει τις ανάγκες και την εθελοντική προσφορά.

Ως Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛ/ΛΑΚ  προσπαθούμε να καταγράψουμε τις ανάγκες και την εθελοντική προσφορά που υπάρχει προκειμένου να συγκεντρωθούν φορητοί υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούνται, να διαμορφωθούν με το κατάλληλο λογισμικό ανοιχτού κώδικα (Linux, Libre Office, Firefox κλπ.) για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης και να διανεμηθούν σε οικογένειες που τους έχουν ανάγκη.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα αυτή, εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας και μας δίνετε την άδεια να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την οργάνωση της δράσης στην περιοχή σας. Στόχος είναι να συνεργαστούμε με Δήμους, Πανεπιστήμια και όσους άλλους φορείς θέλουν να συμμετάσχουν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Φόρμα  συμμετοχής https://survey.ellak.gr/index.php?r=survey/index&sid=997363&lang=en • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: