: Η κ. Λινού μιλώντας στον ΑΝΤ1  εξέφρασε την ανησυχία της για τα χαμηλά ποσοστά στους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στην χώρα

Τόνισε μεταξύ άλλων πως «Είμαστε χαμηλά στους εμβολιασμούς, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι αν έχουμε άμεσα δόσεις για όλους», τόνισε η κ. Λινού, ενώ δήλωσε υπέρ του .

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ενώ θα έχουν το 70% των ενηλίκων, τα θα είναι ανεμβολίαστα» αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερα κρούσματα στα παιδιά, σημείωσε και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε πάρει για τα παιδιά που θα πάνε σχολείο από Σεπτέμβρη»

Για το ενδεχόμενο να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός είπε «υπάρχουν ευαίσθητα επαγγέλματα που θα πρέπει να είναι υποχρεωτικοί οι ».

Αναφερόμενη στις εικόνες συνωστισμού από νέους σε κορονοπάρτι η κ. Λινού αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να σκεφτούμε «να στήσουμε στα μπαρ ένα εμβολιαστικό κέντρο».

Μιλώντας για τα προνόμια των εμβολιασμένων είπε ότι αυτό «είναι μια φυσική εξέλιξη», ωστόσο τόνισε ότι «το θέμα δεν είναι τα προνόμια, το ζήτημα είναι να διεκδικούμε εμβόλια».

Η κ. Λινού σημείωσε ακόμα πως θεωρεί ότι «δεν χειριζόμαστε σωστά το θέμα του εμβολιασμού» και τόνισε ότι «χρειάζονται μελέτες για να δούμε τι χρειάζεται ο κόσμος για να πειστεί να εμβολιαστεί». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η μετάδοση του κορονοϊού θα ήταν ελάχιστη, αν είχαμε εμβολιαστεί έστω και με την μια δόση.

Επίσημο – Self test: Σταματούν τα δωρεάν τεστ – Όλα όσα αλλάζουν στην πολιτική διανομής

Νέες αντικειμενικές: Εφαρμογή θα υπολογίζει την αξία και τον ΕΝΦΙΑ του ακινήτου

Ειδικά νηπιαγωγεία-δημοτικά: Εγκύκλιος λειτουργίας για το 2021 -22