Κινητοποιήσεις με πρωτοβουλία των καθηγητών του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/09/2013 - 00:01 | Author: Newsroom Ipaidia

Με πρωτοβουλία καθηγητών του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών προγραμματίζονται αγωνιστικές κινητοποιήσεις τοπικού χαρακτήρα, στα πλαίσια του σε εξέλιξη απεργιακoύ αγώνα.

Συγκεκριμένα:

1.Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 – 11:15 π.μ.

Συμβολικός σχηματισμός ανθρώπινης αλυσίδας, από καθηγητές, μαθητές, γονείς και εκπροσώπους – παράγοντες τοπικών φορέων και οργανώσεων, περιμετρικά και εξωτερικά της περίφραξης του κτιριακού συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ. – ΕΠΑ.Σ. – Σ.Ε.Κ. – Ι.Ε.Κ. Ν. Μουδανιών, για την καταγραφή, με σημειολογικό και σημασιολογικό χαρακτήρα και μήνυμα, της πρόθεσης της κοινωνίας για προστασία του Δημόσιου Σχολείου και συγκεκριμένα της Ανώτερης Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Τ.Ε.Ε. που τελευταία έχει πληγεί βάναυσα από την υιοθέτηση και υλοποίηση της πολιτικής των μνημονιακών επιταγών.

2.Την ίδια ημέρα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο κλειστό δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών

Ανοικτή συζήτηση με την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία για όλα όσα αφορούν και προβληματίζουν τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, για την ανταλλαγή απόψεων και δημιουργία προτάσεων – λήψη αποφάσεων προς εισήγηση στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Προποντίδας, αλλά και προς διαβίβαση, δια της Δ.Δ.Ε. προς την Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, στο Υπουργείο Παιδείας.

Loading...
  • europalso   ideascentral