Καταγραφή μαθητικού δυναμικού γυμνασίων και λυκείων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/04/2014 - 18:31 | Author: Newsroom Ipaidia
Καταγραφή μαθητικού δυναμικού γυμνασίων και λυκείων

Το πληροφοριακό σύστημα απ’ το οποίο θα γίνεται εφεξής η λήψη μαθητικού δυναμικού και επομένως ο υπολογισμός του αριθμού των αντιτύπων που θα αποστέλλονται στις σχολικές μονάδες θα είναι το mySchool και όχι το e-Survey.

Κατόπιν της αλλαγής του πληροφοριακού συστήματος, παρακαλούνται όλες οι σχολικές μονάδες, βαθμίδας Γυμνασίου & Λυκείου, να ελέγξουν αν το μαθητικό δυναμικό που εμφανίζεται στη σελίδα του σχολείου τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr και συγκεκριμένα στην καρτέλα «Μαθητικό Δυναμικό» είναι σωστό.

Για να αποφευχθούν λανθασμένοι υπολογισμοί και για να μην προκληθούν ελλείψεις στα βιβλία του επόμενου σχολικού έτους, οι οποίες δε θα είναι δυνατόν να καλυφθούν, οι σχολικές μονάδες παρακαλούνται:

  • Σε περίπτωση που δεν έχει δηλωθεί καθόλου μαθητικό δυναμικό στο mySchool ή στην περίπτωση που εμφανίζεται λανθασμένο στη σελίδα της σχολικής μονάδας, να δηλωθεί ή να επικαιροποιηθεί το αργότερο έως την Παρασκευή 2/5/2014, οπότε και θα ληφθούν εκ νέου τα στοιχεία μαθητικού δυναμικού και θα υπολογιστούν οι παραγγελίες για το επόμενο σχολικό έτος.

Σημείωση: Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο δήλωσης του μαθητικού δυναμικού στο mySchool. Διευκρινίζεται πως θα πρέπει να δηλωθεί ο αριθμός των τμημάτων και το μαθητικό δυναμικό ανά τμήμα και τάξη και όχι μόνο ανά τάξη.

paideia-ergasia.gr

Loading...


  • europalso   ideascentral