Καταγγελία: Παράνομη τοποθέτηση αναπληρωτών από τη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/11/2020 - 11:07 | Author: Newsroom Ipaidia

Για παράνομη τοποθέτηση αναπληρωτών καταγγέλλουν τη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης τα μέλη της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. «Απαιτούμε την επανάληψη της διαδικασίας των τοποθετήσεων με κριτήρια τα μόρια και τις δηλώσεις των συναδέλφων» αναφέρουν.

Καταγγέλλουμε την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Ζωή Βαζούρα για τις παράνομες-αυθαίρετες οριστικές τοποθετήσεις συναδέλφων αναπληρωτών/τριών Γενικής Παιδείας.

Με παράνομη απόφαση της οι συνάδελφοι δεν τοποθετήθηκαν με βάσει τα μόρια τους στα κενά που δήλωσαν αλλά με κριτήριο το κούμπωμα των λειτουργικών κενών με το υποχρεωτικό ωράριο των συναδέλφων. Πχ. συναδέλφισσα με υποχρεωτικό ωράριο 21 ωρών δεν τοποθετήθηκε, με βάση τα μόρια και την δήλωση της, σε σχολείο που είχε κενό 23 ωρών, αλλά υποχρεωτικά σε σχολείο που είχε κενό 21 ωρών.

Μετά από καταγγελίες αρκετών συναδέλφων η ΕΛΜΕ σήμερα έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Δ.Ε. Η Διευθύντρια χρησιμοποιώντας ως άλλοθι την πανδημία δεν δέχτηκε να συναντήσει τους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ και αρνήθηκε να απαντήσει στα συνεχή ερωτήματα μας για την νομιμότητα των ενεργειών της.

Απαιτούμε την επανάληψη της διαδικασίας των τοποθετήσεων με κριτήρια τα μόρια και τις δηλώσεις των
συναδέλφων.

Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 11/11 στις 14:00 • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: