«Κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν το μένος τους για τους εκπαιδευτικούς ακόμη και στις πιο απίθανες στιγμές»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/03/2020 - 17:21 | Author: Newsroom Ipaidia

ΌΛΑ ΈΧΟΥΝ ΈΝΑ ΌΡΙΟ !!!!Είναι κάποιοι τύποι που δεν μπορούν να κρύψουν το μένος τους για τους εκπαιδευτικούς ακόμη και στις πιο απίθανες στιγμές.

Νίκος Φασφαλής

Όμως ένας απ'αυτούς, ο κυρ Τάσος, ξεπέρασε κάθε όριο και χωρίς να σεβαστεί τις πρωτογνωρες καταστάσεις που ζει η ανθρωπότητα αλλά αντίθετα εκμεταλλευόμενος τις τραγικές αυτές στιγμές θεώρησε ευκαιρία να πει ότι οι Δάσκαλοι κάνουν "διακοπές" λόγω της αναστολής λειτουργίας των Σχολείων!
Προσπάθησε λοιπόν το χειρότερο, εν μέσω της κρίσης να στοχοποιήσει τους Δασκάλους και να στρέψει εναντίον τους άλλες κοινωνικές ομάδες!
Δε θεωρώ ότι αξίζουν απάντησης τέτοιες φτηνές τοποθετήσεις ούτε θα μπω στην διαδικασία να αναπτύξω την προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναπλήρωση των μαθημάτων με πολλούς τρόπους αλλά θα του θυμίσω ότι οι Δάσκαλοι κράτησαν το Δημόσιο Σχολείο όρθιο ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες για τον τόπο!!!

Θέλω να του θυμίσω ότι Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί υπηρετούν μέχρι τις εσχατιές της πατρίδας μας εκεί όπου δεν υπάρχουν ούτε Βατραχάνθρωποι!!!
Κατανοώ πως είναι δύσκολο σε κάποιους να χωνέψουν πως ο δασκαλάκος του χθες έγινε με ανυποχώρητους αγώνες Δάσκαλος!!!!
Ένα έχω να πω με σιγουριά, ότι εμείς οι Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί μαζί με τα παιδιά,τους γονείς και την κοινωνία ολόκληρη θα δώσουμε τώρα όλοι μαζί τον πιο δύσκολο αγώνα που χρειάστηκε ποτέ!!!!

Loading...
  • ideascentral

    europalso