Υπενθύμιση για τη σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων στις 20 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/01/2017 - 20:22 | Author: Newsroom Ipaidia
Αθήνα, 1101-2017
Αρ. Πρωτ.:2
ΠΡΟΣ: Περιφερειακούς Συλλόγους Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π.
Κοιν.:
1) Αιρετούς εκπροσώπους (διά των οικείων Περιφερειακών Συλλόγων)
Θέμα: «ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017»
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας υπενθυμίζουμε ότι, όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.στις 14 Νοεμβρίου 2016 (θέμα 1ο , Απόφαση 2.
– βλ. σχετικό σύνδεσμο ΕΔΩ:), την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η Ολομέλεια των Προέδρων με τη συμμετοχή των αιρετών εκπροσώπων των Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., στα γραφεία της Ομοσπονδίας και του ΣΕΕΠΕΑ Α.,στην οδό Πανεπιστημίου 59.
Σύμφωνα με το άρθρο 41 παρ.4 του Καταστατικού, εάν ο Πρόεδρος κω­λύεται να προσέλθει, ο Σύλλογος εκπροσωπείται από τον Αντιπρόεδρο ή άλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ύστερα από σχετική εξουσιοδότηση του Δ. Σ. του Συλλόγου.
Σας ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία δεν θα καλύψει έξοδα μετακίνησης.
Ενόψει της Συνδιάσκεψης, οι Περιφερειακοί Σύλλογοι καλούνται:
α)σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ.στ΄ του Καταστατικού, να προσκομίσουν τις ενημερωμένες καταστάσεις των μελών τους,
β) σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ.ζ΄, να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Ομοσπονδία.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1) Σχεδιασμός –οργάνωση συγκέντρωσης υπογραφών,από τους Περιφερειακούς Συλλόγους, στο Ψήφισμα του Συντονιστικού των φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης γιαμόνιμους διορισμούς Ε.Ε.Π. –Ε.Β.Π.
2) Ενημέρωση –συζήτηση για τα υπηρεσιακά θέματα της Επιτροπής, η οποία πρόσφατασυστάθηκε στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. (μεταξύ των θεμάτων και το ζήτημα του Ενιαίου Πίνακα για τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.).
3) Οργανωτικά ζητήματα της λειτουργίας της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Αναλυτικότερα, μπορείτε να δείτε στη σχετική ανακοίνωση της παραπάνω παραπομπής-συνδέσμου.
Επιπλέον τέθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., όσοι Σύλλογοι δεν ανταποκρίνονται συστηματικά στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Ομοσπονδία, να γίνει πρόταση προς την συνέλευση των αντιπροσώπων για κυρώσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.
4) Ζητήματα διοργάνωσης του φετινού Φεστιβάλ Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης.
5) Προτάσεις των μελών για περαιτέρω δράσεις της Ομοσπονδίας
Παρακαλούνται, όσοι εκ των συνάδελφων (προέδρων ή/και αιρετών) κωλύονται να συμμετάσχουν στη Συνδιάσκεψη, να ενημερώσουν εγκαίρως σχετικά με τους λόγους αδυναμίας συμμετοχής τους.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
alt
Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso